29 NOVEMBER 2020 – THE MAVERTRICKS

Livestream Club Loco – The MaverTricks

Het bedrag van jouw bijdrage is naar keuze zelf aan te passen

Persoonlijke info

Fantastisch!

Dankjewel voor jouw betrokkenheid en je bijdrage in de kosten voor deze livestream!

Je kunt jouw bijdrage per bank overmaken:

naar IBAN: NL12 RABO 0174 9578 66 t.n.v. 2MKB
onder vermelding van: "Club Loco Livestream The MaverTricks"


Nogmaals hartelijk dank want mede door jou kunnen we dit soort online evenementen voor de bands en publiek blijven doen!

 

Totaalbedrag: €25,00

29 NOVEMBER 2020 – THE MAVERTRICKS

0 Comments

Livestream - tribute to The Mavericks door The MaverTricks

Deze livestream is zondagmiddag 29 november uitgezonden.

Terug kijken op youtube:
THE MAVETRICKS @ STUDIOLOODS CLUB LOCO


THE MAVERTRICKS

A tribute to the Mavericks

Een ode aan deze ‘neo-traditional’ band uit Jacksonville, Florida. Met hun aanstekelijke mix van ska, country, latin, rock & roll en tex-mex, brengen The MaverTricks een spetterende tribute-show.

Festival, feesttent, zaal of theater: The MaverTricks, a tribute to The Mavericks, staan garant voor een heerlijke 90 minuten durende show. Compleet met blazerssectie passeren grote hits als ‘All You Ever Do Is Bring Me Down’, ‘Summer Time’, ‘Pretend’, ‘Back In Your Arms’ en natuurlijk ‘Dance The Night Away’ de revue. Maar ook de minder bekende pareltjes laten elk publiek royaal aan hun trekken komen… hearing is believing!

The MaverTricks bestaan uit zeer gedreven muzikanten die hun muzikale sporen reeds lang hebben verdiend in tal van andere bands. Net zoals hun helden, komen zij ook uit het zuiden… van Nederland.

Alvast wat voorpret?

Check hier alvast alle bandinfo, foto's en video's van de band:

 


Waarom Club Loco?

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support, 2MKB.nl en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.

 

Onkostenvergoeding en gage...

Normaal gesproken kost het faciliteren van een dergelijke avond al snel zo'n €1500 tot €2000 aan techniek, technici en natuurlijk wat bandcatering. Tijdens de Coronacrisis, zolang er geen live muziek evenementen mogen plaats vinden, nemen wij als initiatiefnemers van Club Loco een flink bedrag voor onze gezamenlijke rekening. Dat betekent dat sponsoren, publiek, bands en fans samen sparen voor de resterende onkostenvergoeding om de complete livestream voor een band te kunnen verzorgen. Van alles wat boven basis locatiekosten ad. 300 euro wordt ‘opgehaald’ wordt 50% aan de betreffende band uitbetaald. De overige 50% is bedoeld om Completevents' Club Loco in de lucht te houden.

Super bedankt alvast voor je betrokkenheid!

 

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.