4 OKTOBER 2020 – THE JOPLINS

The Joplins – Janis Joplin tribute – logo – wonna 001

Wil je een *donatie doen om deze livestream mede mogelijk te maken?

Persoonlijke info

Super dat je wilt bijdragen. Dankjewel!

Nadat je jouw donatie hebt bevestigd ontvang je van ons een e-mail.

Wij nemen daarna contact met je op voor de verdere afhandeling

 

Nogmaals dank voor je hulp!

Club Loco

is een initiatief van:

 

Totaalbedrag: €20,00

4 OKTOBER 2020 – THE JOPLINS

0 Comments

Ode aan Janis Joplin door The Joplins - 4 oktober 2020

Deze livestream heb je gemist maar kun je terugkijken:

Kijk-terug!

 

Op 4 oktober 2020 is het precies 50 jaar geleden dan Janis Joplin op 27-jarige leeftijd overleed. Ondanks haar veel te korte leven en muzikale carrière was Janis Joplin één van de grootste, krachtigste zangeressen in haar genre, die ooit geleefd heeft. In haar hele performance was Janis een inspiratiebron voor vele artiesten binnen het hele muzikale spectrum. Daarom laten we 4 oktober 2020 niet ongemerkt voorbij gaan en brengen The Joplins (voorheen bekend als Nina sings Janis) een eerbetoon aan Janis door middel van een top tribute show.

The Joplins:

Janis Joplin tributeband

by The Joplins, ode to Janis

Die stem, RAUW, EXPLOSIEF, SCHOR, AARDS, blijft één van de meest onderscheidende en indrukwekkendste in de geschiedenis van de popmuziek…

 

Maar Janis Joplin beschikte niet alleen over een geweldig instrument in de vorm van haar indrukwekkende stem; ze gooide zichzelf vol overgave en passie met heel haar ziel in de muziek en de live shows. Zo werd Janis Joplin een ICOON van haar tijdperk, de door haar zo geliefde FLOWER POWER jaren.

Nina Kuijer brengt samen met haar band bestaande uit louter topmuzikanten, een eerbetoon aan de muzikale nalatenschap van Janis Joplin. Een show waarin alle muzikale hoogtepunten van Janis Joplin, bestaande uit een diversiteit van genres, van blues tot soul, van gospel tot country en natuurlijk rock, naar voren komen. Denk aan de hits, Piece Of My Heart, Mercedes Benz en natuurlijk Me and Bobby McGee. Maar ook alle andere hits, voor de echte Janis Joplin fans een lust voor het oor, staan op het repertoire!

Geniet van een wervelende show waarin je terug gaat naar de roerige late jaren 60 en de het prille begin van de jaren 70. Ervaar de unieke FLOWER POWER sferen van LOVE & PEACE met de ultieme Janis Joplin tribute band: THE JOPLINS ode to JANIS!

 

Deze tributeband is natuurlijk ook beschikbaar voor boekingen op jouw locatie!
Check alle bandinfo via: www.wonna.nl/janis-joplin  en op de band website: www.janisjoplintribute.nl

 


Waarom Club Loco?

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een basis sessie bestaat uit: 1 uur opbouwen en sound checken, 1 uur samen offline spelen/repeteren en vervolgens een uur online via onze eigen livestream. De band zorgt alleen zelf voor de backline. Alle andere technische faciliteiten worden door ons verzorgd (van mixer, monitoring en showverlichting tot livestream en online hosting). Tijdens de livestream worden verschillende audio en video opnamen gemaakt. De band krijgt de complete video-opname en de live gemixte 2-track audio-opname om daar zelf montages van te maken. Optioneel kunnen wij de complete montage verzorgen en/of een volledige multitrack van de live sessie voor de band op maat afmixen.

*Onkostenvergoeding en gage...

Normaal gesproken kost het faciliteren van een dergelijke avond al snel €750 tot €1000 alleen aan techniek en technici. Tijdens de Coronacrisis, zolang er geen 'echte' live muziekevenementen mogen plaats vinden, nemen wij als initiatiefnemers een flink bedrag voor onze gezamenlijke rekening. Dat betekent dat we samen voor een streefbedrag sparen voor de resterende onkostenvergoeding van €300 euro aan donaties en/of sponsoring om de complete livestream inclusief de opnamen te kunnen verzorgen. Van alles wat boven de 300 euro wordt ‘opgehaald’ gaat 70% naar de betreffende band. De resterende 30% is bedoeld om Club Loco in de lucht te houden.

Fans steunen hun favoriete band door een bijdrage te doneren!

Goed om te weten is dat wij er alles aan doen om een livestream ook daadwerkelijk door te laten gaan. Mocht voor een bepaalde band het minimumbedrag niet gehaald worden dan blijft de 'spaarpot' open staan tijdens en na de livestream.

Heb je interesse als band? Of ben je fan van een band en zou je graag een livestream voor hen willen regelen? Neem gewoon even contact met ons op via het contactformulier of bel even met Wonna.nl op: +31-45-2053074

Of meld jouw band of act direct hier aan >>

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.