De Dulle Carnaval-Radio Vastelaoves PRE-PARTY Livestream

Caarnaval Radio 6 februari livestream

Het bedrag van jouw bijdrage is naar keuze zelf aan te passen

Persoonlijke info

Fantastisch!

Dankjewel voor jouw betrokkenheid en je bijdrage in de kosten voor deze livestream!

Je kunt jouw bijdrage eenvoudig overmaken via onderstaande link:

https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=FqF2Fdt8Tf2_0ls6LKr0SA

of scan onderstaande QR code met je telefoon:


Nogmaals hartelijk dank namens Carnaval Radio Brunssum!

 

Totaalbedrag: €11,11

De Dulle Carnaval-Radio Vastelaoves PRE-PARTY Livestream

0 Comments

De Dulle Carnaval-Radio Vastelaoves PRE-PARTY Livestream

Op zaterdag 6 februari van 17:11 tot 21:30 uur werd deze livestream uitgezonden!

In totaal is er met ca. 2.200 devices, wat neerkomt op naar schatting ruim 5.000 kijkers, gekeken naar het gevarieerde interactieve programma!

 


Koning Carnaval

Gaat digitaal met Carnaval Radio

Koning Carnaval Brunssum presents:

Natuurlijk zal het anders worden dan we gewend zijn, maar niettemin denken wij dat wij samen een gezellig digitaal feestje in jullie woonkamer kunnen brengen. Wij zouden het namelijk zonde vinden als we de aankomende carnaval zomaar stil voorbij lieten gaan. In stijl van het Glazen Huis 2020 maar dan met nog net dat beetje digitale extra’s. Het belooft dan ook een leuke dag te worden samen met jullie.

Zet het dus alvast in jullie agenda. Meer informatie volgt snel via onze pagina’s en het evenement.

 

 

 


Waarom Club Loco?

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support, 2MKB.nl en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.

 

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.