Help Club Loco te blijven livestreamen!

20200506_182427

Aangepast bedrag

Persoonlijke info

Super dat je wilt bijdragen. Dankjewel!

Nadat je jouw donatie hebt bevestigd ontvang je van ons een e-mail.

Wij nemen daarna contact met je op voor de verdere afhandeling

 

Nogmaals dank voor je hulp!

Club Loco

is een initiatief van:

 

Totaalbedrag: €25,00

Help Club Loco te blijven livestreamen!

0 Comments

Livestreams van jouw favoriete bands!

Waarom Club Loco?

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.

 

Onkostenvergoeding en gage...

Normaal gesproken kost het faciliteren van een dergelijke avond al snel €750 tot €1000 aan techniek, technici en natuurlijk wat bandcatering. Tijdens de Coronacrisis, zolang er geen live muziek evenementen mogen plaats vinden, nemen wij als initiatiefnemers een flink bedrag voor onze gezamenlijke rekening. Dat betekent dat we samen voor een streefbedrag sparen voor de resterende onkostenvergoeding van €300 euro aan donaties en/of sponsoring om de complete livestream voor een band te kunnen verzorgen. Van alles wat meer dan 300 euro wordt ‘opgehaald’ wordt 70% aan de betreffende band uitbetaald. De andere 30% is bedoeld om Club Loco in de lucht te houden.

 

Steun de initiatiefnemers met een donatie aan Club Loco!

Want goed om te weten is dat wij er alles aan doen om een livestream ook daadwerkelijk door te laten gaan. Mocht voor een bepaalde band het minimumbedrag niet gehaald worden dan blijft de 'spaarpot' open staan tijdens en na de livestream. Het helpt daarom ontzettend als je Club Loco in algemene zin steunt zodat we ook de livestreams voor bands die de spaarpot niet zo gemakkelijk gevuld krijgen alles kunnen doen wat nodig is!

Super bedankt alvast voor je betrokkenheid!

 

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.