Jouw band hier? Neem contact op!

jouw band in club loco

Aangepast bedrag

Persoonlijke info

Super dat je wilt bijdragen. Dankjewel!

Nadat je jouw donatie hebt bevestigd ontvang je van ons een e-mail.

Wij nemen daarna contact met je op voor de verdere afhandeling

 

Nogmaals dank voor je hulp!

Club Loco

is een initiatief van:

 

Totaalbedrag: €25,00

Jouw band hier? Neem contact op!

0 Comments

Livestream en een goede band video?

Meld jouw band dan hier aan >>

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Een basis sessie bestaat uit: 1 uur opbouwen en sound checken, 1 uur samen offline spelen/repeteren en vervolgens een uur online via onze eigen livestream. De band zorgt alleen zelf voor de backline. Alle andere technische faciliteiten worden door ons verzorgd (van mixer, monitoring en showverlichting tot livestream en online hosting). Tijdens de livestream worden verschillende audio en video opnamen gemaakt. De band krijgt de complete video-opname en de live gemixte 2-track audio-opname om daar zelf montages van te maken. Optioneel kunnen wij de complete montage verzorgen en/of een volledige multitrack van de live sessie voor de band op maat afmixen.

Onkostenvergoeding en gage...

Normaal gesproken kost het faciliteren van een dergelijke avond al snel €750 tot €1000 alleen aan techniek en technici. Tijdens de Coronacrisis, zolang er geen 'echte' live muziekevenementen mogen plaats vinden, nemen wij als initiatiefnemers een flink bedrag voor onze gezamenlijke rekening. Dat betekent dat we samen voor een streefbedrag sparen voor de resterende onkostenvergoeding van €300 euro aan donaties en/of sponsoring om de complete livestream inclusief de opnamen te kunnen verzorgen. Van alles wat boven de 300 euro wordt ‘opgehaald’ gaat 70% naar de betreffende band. De resterende 30% is bedoeld om Club Loco in de lucht te houden.

Fans steunen hun favoriete band door een bijdrage te doneren!

Goed om te weten is dat wij er alles aan doen om een livestream ook daadwerkelijk door te laten gaan. Mocht voor een bepaalde band het minimumbedrag niet gehaald worden dan blijft de 'spaarpot' open staan tijdens en na de livestream.

Heb je interesse als band? Of ben je fan van een band en zou je graag een livestream voor hen willen regelen? Neem gewoon even contact met ons op via het contactformulier of bel even met Wonna.nl op: +31-45-2053074

Of meld jou band of act direct hier aan >>