Meat Love Unplugged – Theatershow livestream

Meat-Loaf-tribute-Bat-out-of-Hell-wonna-000

Het bedrag van jouw bijdrage is naar keuze zelf aan te passen

Persoonlijke info

Fantastisch!

Dankjewel voor jouw betrokkenheid en je bijdrage in de kosten voor deze livestream!

Je kunt jouw bijdrage ook meteen eenvoudig overmaken via onderstaande link:

Doneer hier jouw bijdrage rechtstreeks aan de band >>

Nogmaals hartelijk dank namens Frank van Zonnetje & Meat Love tribute!

 

Totaalbedrag: €10,00

Meat Love Unplugged – Theatershow livestream

0 Comments

Meat Love Unplugged – Theatershow livestream

Zaterdagavond 27 maart om 21:00 uur te bekijken via:

Ons eigen streamplatform:   https://kijkstream.nl

 


Meat Love Unplugged

Gaat online met de première van hun fonkelnieuwe theatershow

Meat Love Unplugged met de ‘Nederlandse Meatloaf’ Frank van Zonnetje brengt een splinternieuwe theater tribute-show voor seizoen 2021/2022 . De 60 minuten durende theater set vertelt het verhaal van ‘Jim Steinman’s Bat Out of Hell’, de musical uit 2017. Een boeiend verhaal afgewisseld met de grootste Meatloaf hits van het Bat Out of Hell album.
De try-out en daarmee de primeur van deze show vindt plaats op 27 maart om 21 uur vanuit Completevents Studioloods: Club Loco en wordt live uitgezonden op www.kijkstream.nl.
Draag je Meat Love Unplugged een warm hart toe? Geniet je van de livestream en wil je de band helpen met een bijdrage in de kosten voor deze livestream? Doe dan een kleine of grote bijdrage rechtstreeks aan de band!

Doneer hier jouw bijdrage rechtstreeks aan de band >>

 

Kijk mee op 27 maart p, 21:00 uur via: https://kijkstream.nl.

 

 

 


Waarom Club Loco?

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support, 2MKB.nl en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.