Nearvana plays Nirvana

Nirvana by Nearvana Wonna

Het bedrag van jouw bijdrage is naar keuze zelf aan te passen

Persoonlijke info

Fantastisch!

Dankjewel voor jouw betrokkenheid en je bijdrage in de kosten voor deze livestream!

Je kunt jouw bijdrage per bank overmaken:

naar IBAN: NL12 RABO 0174 9578 66 t.n.v. 2MKB
onder vermelding van: "Club Loco Livestream The MaverTricks"


Nogmaals hartelijk dank want mede door jou kunnen we dit soort online evenementen voor de bands en publiek blijven doen!

 

Totaalbedrag: €25,00

Nearvana plays Nirvana

0 Comments

Livestream - tribute to Nirvana by Nearvana

Zaterdagavond 12 december om 20 uur te bekijken via:

Ons eigen streamplatform:   https://clubloco.nl/kijk

of via Twitch:   https://www.twitch.tv/completevents


NEARVANA

A tribute to Nirvana

Puur, charismatisch en explosief… dat zijn de kernwoorden als het over Nearvana gaat. Een authentieke ‘sound and look a like’ Nirvana tribute gebracht door een energieke band waarvan de 3 top muzikanten helemaal los gaan op het podium!

Net als hun oorspronkelijke helden is Nearvana een explosieve energieke band die helemaal los gaat en het publiek daarbij mee neemt. De sound maar ook de podiumperformance en de band attitude van Nirvana worden tot in de perfectie nagebootst. Waar andere Nirvana tributes ophouden gaat Nearvana verder, zelfs de beruchte ‘destructie act’ wordt niet vergeten tijdens hun live shows.

 

Alvast wat voorpret?

Check hier alvast alle bandinfo, foto's en video's van de band:

 


Waarom Club Loco?

Club Loco is ontstaan in een mooie samenwerking onder de naam Completevents tussen Loco Drive-in, Showtime Stage Support, 2MKB.nl en Wonna.nl op het gebied van events, techniek & live muziek. Drie partijen die net als vele collega's en alle muzikanten en bands op dit moment niet of nauwelijks aan de slag kunnen vanwege de maatregelen die gelden tijdens de Corona-crisis.

Het concept is eenvoudig… bands die op dit moment niet kunnen repeteren met inachtneming van de 1,5m afstand maatregel en al helemaal niet mogen optreden voor hun fans willen we een online podium bieden middels een livestream. Tegelijkertijd is de locatie geschikt gemaakt voor het maken van audio-, video-opnamen en live bandfoto's. Zodat je daarna als band een goede promo-video kunt presenteren. De loods van Loco Drive-in, die wordt gedeeld met Showtime Stage Support en Wonna.nl, is voor dit project omgedoopt tot “Club Loco”! Gezamenlijk is er behoorlijk geïnvesteerd om de loods geschikt te maken voor live opnamen. Er is ruimte om een band met maximaal 8 personen bezetting te laten spelen met inachtneming van de huidige regelgeving en richtlijnen.

 

Onkostenvergoeding en gage...

Normaal gesproken kost het faciliteren van een dergelijke avond al snel zo'n €1500 tot €2000 aan techniek, technici en natuurlijk wat bandcatering. Tijdens de Coronacrisis, zolang er geen live muziek evenementen mogen plaats vinden, nemen wij als initiatiefnemers van Club Loco een flink bedrag voor onze gezamenlijke rekening. Dat betekent dat sponsoren, publiek, bands en fans samen sparen voor de resterende onkostenvergoeding om de complete livestream voor een band te kunnen verzorgen. Van alles wat boven basis locatiekosten ad. 300 euro wordt ‘opgehaald’ wordt 50% aan de betreffende band uitbetaald. De overige 50% is bedoeld om Completevents' Club Loco in de lucht te houden.

Super bedankt alvast voor je betrokkenheid!

 

 

Laat een bericht achter

Your email address will not be published.