The Distinguished Gentleman’s Ride – Southern Lowlands

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
27 september 2020 @ 10:00 - 27 september 2020 @ 18:00
Brunssum, Nederland

The Distinguished Gentleman’s Ride – Southern Lowlands

DGR 2020 – Keurig gekleed meerijden met een doel!


Op zondag 27 september 2020 doen tienduizenden keurige heren in honderden steden over de hele wereld hun stropdas aan, werken ze hun snorren bij, persen ze hun tweedkleding, en toeren ze op hun klassieke en vintage motoren. Dit doen ze om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor de gezondheid van mannen, en in het bijzonder voor onderzoek naar prostaatkanker en programma’s rondom zelfmoordpreventie.

De Distinguished Gentleman’s Ride is gestart door Mark Hawwa, en vond voor het eerst plaats in Sydney, Australië. De inspiratiebron was een foto van Don Draper uit Mad Men, die in zijn mooiste pak op een klassieke motor zat. Mark besloot dat een thema-rit een goede manier zou zijn om de vaak negatieve stereotypes van mannen op motoren te ontkrachten, en tegelijkertijd niche-groepen binnen de motorwereld samen te brengen.

Vanuit the Southern Lowlands rijdt een groep van ca. 15 mensen mee en het vertrek vanuit en de aankomst bij Club Loco in Brunssum worden meegenomen in de livestream die op 27 september de hele dag wordt uitgezonden. Loco Drive-In draait de hele dag lekkere muziek live online en natuurlijk kun je jouw bijdrage aan de Distinguished Gentleman’s Ride doneren via: “Doneren aan de gezamenlijke rijders voor regio Maastricht” of vraag naar de privépagina van één van de rijders als je hen persoonlijk kent!

Kijk zondag 27 septmeber live mee op: ClubLoco.nl/ Kijk